Over Willem Klaassen

Willem Klaassen (1944) is een geboren Rotterdammer die zijn hart op de tong heeft. Na een succesvolle carrière in de reclame- en promotie-business, gooide hij het roer volledig om.

In 2008 vertrok hij naar Spanje, alwaar hij een nieuw avontuur begon.

Willem is een echte duizendpoot. Hij is goed in zakendoen, maar heeft ook een aantal avontuurlijke hobby’s (gehad). Zo was hij in zijn jonge jaren skileraar, waardoor hij in de wintermaanden regelmatig in Oostenrijk of elders waar sneeuw lag, te vinden was.

Daarnaast is Willem een verwoed zeiler. Als schipper heeft veel motor- en zeiljachten van A naar B gevaren. Leuke opdrachten die zijn reguliere leven tussendoor bijzonder aangenaam maakten

 

En wie Willem zegt, zegt motormuis. Willem is een Harley rijder in hart en nieren en heeft vele duizenden kilometers afgelegd, zowel in binnen- als buitenland.

Inmiddels is hij schrijver van een tweetal boeken. Het eerste boek, genaamd ‘Een fantastisch kutleven’ kwam uit in 2017. In de zomer van 2020 kwam zijn tweede boek uit, dat de titel ‘Wij willen ONS Nederland terug’ meekreeg.

Willem is ook een uitstekend spreker. U kunt hem gerust uitnodigen voor het geven van een lezing. Uw publiek zal van elk moment genieten.